Trailreizen

Op trailrunweekend of een (kleine) week met ons mee op trailvakantie? Bij Alltractive boek je een trailreis naar een prachtige bestemming. Je reist samen met een leuke groep gelijkgestemden, die net als jij zin hebben in mooie trails!

Wij organiseren trailreizen in Oostenrijk, de Belgische Ardennen, Spanje en Griekenland. 

Dat doen we voor beginners tot gevorderden, en zelfs voor ultralopers. 

Loop met ons mee vanuit Innsbruck tot aan de top van de Alpen voor een adembenemend uitzicht. Of kies voor prachtige routes rond Houffalize, natte voeten gegarandeerd! 

Náquera – Valencia is een bergachtig gebied aan de Middellandse Zee, van hieruit vertrekken we elke dag naar de mooiste Spaanse trails. 

Nieuw dit jaar is Zakynthos. Onze trailrungidsen laten je het eiland zien en begeleiden je langs de mooiste onverharde paadjes!

Loop je samen met een hardloopgroep en wil je daarmee graag een keer op vakantie? Ook dat organiseren wij graag op maat voor jullie. Ga met ons mee naar het buitenland voor een actieve en vooral heel leuke vakantie!!

Link naar https://alltractive.com/trailrunning/

Veel van onze reizen starten met een night trail. Heb je nog geen hoofdlamp? Bij Erixoutdoor vind je de beste lampen van Silva; en met de code ‘alltractive’ krijg je 15% korting!

email: info@alltractive.com 
Tel: +31645536252
www.alltractive.com